Voor wie?

Voor iedereen die wil leren hoe je burgerinitiatief (lokale prijsvraag) kunt laten uitgroeien tot een bedrijf met landelijke uitrol.
 

Waarom deelnemen?

Deelnemen aan deze workshop helpt je als professional om burgers te stimuleren tot initiatieven voor het versterken van hun leefomgeving. Hoe houd je hun enthousiasme vast gedurende het traject en hoe zorg je samen voor een succesvolle afronding?
 

Wat ga je doen?

De Kidsbeweegroute is een wandelroute met educatieve weetjes en beweegopdrachten die prikkelt tot kennisopname, bewegen, plezier en verbinding. Ontstaan vanuit een burgerinitiatief (lokale prijsvraag) en inmiddels met landelijke uitrol. Als ervaringsdeskundige neemt Magda Mali de deelnemers mee in de beweging van burgerinitiatief (lokale prijsvraag) tot bedrijf met landelijke uitrol. Want waar loop je tegen aan als burger en hoe kun je burgers stimuleren en enthousiast houden tot afronding van het project?

Over de spreker

Magda Mali

Magda Mali is directeur/eigenaar van Kidsbeweegroute. De route in Raalte is in 2013 ontstaan uit de Raalte Gezond Verkiezing. Magda Mali ontwierp de route op de Drostenkamp samen met vier kinderen uit Raalte en samen zorgden ze ook voor de uitvoering. Het concept van de route is destijds vastgelegd bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom en sinds 2015 succesvol uitgevoerd op negen andere plekken in het land, waaronder zeven Landal GreenParken en de gemeenten Oosterhout en Roosendaal. De Kidsbeweegroute was 1 van de 4 genomineerden van de Nederlandse Loterij In Beweging Prijs 2018.